Lovelak gellak

Wij zijn LoveLak; gespecialiseerd in gellak voor thuis gebruik. Wij zijn 4 jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een speciale gellak formule die gemakkelijk en veilig op te brengen is voor 2 weken lang perfect gelakte nagels met een fantastische glans. Onze producten bevatten geen formaldehyde en tolueen hierdoor behouden je handen en nagels een goede conditie. Wij hebben op dit moment 40 kleuren in ons assortiment en zijn continue bezig met het up to date houden van ons assortiment.

Lovelak gellak verkoopt haar producten ook aan salons dus wil je het een keer uitproberen voordat je een starterspakket gaat kopen kijk gerust even onder het kopje aangesloten salons in onze webshop om de dichtsbijzijnde salon in uw buurt te kunnen vinden.

Waarom komen wij met dit product op de markt

Mijn naam is Suzanne van den Akker, eigenaresse van Lovelak. Mijn interesse in dit product is gewekt doordat ik een nagellak wou ontwikkelen waarbij de lak langer dan een een aantal dagen goed op je nagels zou blijven zitten. Daarbij wilde ik een harde lak ontwikkelen zodat je zelf op een natuurlijke manier je nagels lang kan laten groeien, zodat de Gellak van Lovelak je bescherming geeft. Doordat de gellak goed hard wordt is het breken of scheuren van je nagels bijna verleden tijd geworden. Zo hoef je geen gebruik te maken van kunststof of plastic verlengingen, binnen twee maanden zijn je nagels goed lang en kan je zelf bepalen wat voor jouw de perfecte lengte is. Doordat je geen gebruik hoeft te maken van tips (verlenging van de nagels) en geen schadelijke stoffen in ons product tegenkomt, is ons product perfect voor thuisgebruik en dit scheelt je op de lange termijn een hoop geld en tijd; de twee dingen die we toch altijd te kort komen in het leven.

Lovelak gellak is op dit moment in bezit van 40 spectaculaire kleuren en zijn nog aan het uitbreiden, tevens gaan wij mee met de trends op mode gebied en kan je dus altijd slagen voor je perfecte kleur.

Missie en visie

Onze missie is zoveel mogelijk jongedames/vrouwen te helpen bij een verzorgd uiterlijk waarbij je jezelf fijn en zelfverzekerd voelt, zonder hier heel veel geld en tijd in te steken. Ons doel hiermee is het hebben van dagelijks perfect uitziende nagels waarvan je keer op keer er weer heel gelukkig wordt als je naar je nagels kijkt en voelt hoe sterk je nagels zijn.


Onze visie is om over tien jaar heel veel dames gelukkig te hebben gemaakt met ons product. Waarbij we nog steeds bezig zijn met de groei van ons bedrijf en het welzijn van de aarde en dier. Onze afvalstoffen worden niet zoals bij vele andere merken verbrand en verdampt in de lucht. Wij hebben een milieu vriendelijke manier gevonden om onze schadelijke stoffen te vernietigen zonder onze natuur hier aan te schade. Onze producten zijn dus mileu vriendelijk en worden niet getest op dieren. Wij vinden dit zeer belangrijk omdat we graag onze aarde en dieren op langer termijn willen in goede staat willen houden.

Copyright © 2012-2020 6WAYS. All rights reserved.