Orange woodsticks 12 stuks

2,95 
Niet op voorraad
Dit product kan op dit moment niet geleverd worden
Bezorgopties worden geladen...

Deze orange woodsticks van Lovelak gebruik je om je nagelriemen voorzichtig terug te duwen. Dit doe je voordat je de Lovelak gellak gaat aanbrengen, zodat je de Lovelak gellak niet op de nagelriemen kan aanbrengen en hierdoor een perfecte aansluiting hebt op je natuurlijke nagel zonder dat er nu lucht bij kan komen.

 
Meer informatie
Artikel Nr.Orange woodsticks 12 stuks
Omschrijving

Orange woodsticks:
Orange woodsticks:  Deze speciale bokkenpootjes zijn gemaakt van het hout van de  sinaasappelboom. Deze zijn bedoeld voor het terug duwen van de nagelriemen. Mocht je nagelriemen hebben die wat steviger zijn, dan zijn de orange woodssticks geschikt voor jou.  Let echter wel op dat je niet te ruw op je nagelriemen duwt dit kan pijnlijk zijn en in sommige gevallen kunnen de nagelriemen scheuren.  Wij raden je aan om bij droge en/of ruwe nagelriemen gebruik te maken van onze Lovelak nagelriem olie, hierdoor is het gemakkelijk en minder pijnlijk om je nagelriemen terug te duwen.
Let Op !!:
Zorg dat je voor jezelf altijd een schone bokkenpoot of nieuwe orange woodstick gebruikt om kruisbesmetting te voorkomen wil je bijvoorbeeld Lovelak gellak bij je vriendin aanbrengen zorg ervoor dat je een nieuwe orange woodstick gebruikt of een nieuw rubberdopje op je plasticbokkenpoot plaatst. Deze kun je natuurlijk bij de zelfde personen nog een keer gebruiken dus bewaar ze in een envelop of bakje met je eigen naam erop als je je lovelak spullen gaat delen met anderen.     

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Orange woodsticks 12 stuks
Uw waardering
Copyright © 2012-2020 6WAYS. All rights reserved.