Nagel wipes 500 stuks

6,95 
Niet op voorraad
Dit product kan op dit moment niet geleverd worden
Bezorgopties worden geladen...

Deze speciaal ontworpen nail wipes zijn geschikt voor het verwijderen van de Lovelak gellak en werken perfect samen met Lovelak gellak remover en Lovelak nagel cleaner. Deze nail wipes zijn compact en laten geen pluisjes achter op je nagels voor optimaal gebruik.  

 
Meer informatie
Artikel Nr.Nagel wipes 500 stuks
Omschrijving

Gebruik van wipes met Lovellak cleaner voor het aanbrengen van Lovelak gellak:  
Pak een wipe en doe hier een klein scheutje nagel cleaner op. Haal deze vervolgens over de nagel voor het opbrengen van de Lovelak gellak. De Lovelak cleaner zorgt ervoor dat je nagels schoon en vetvrij worden.

Gebruik van wipes met lovellak cleaner voor het verwijderen van de plaklaag:  
Je Lovelak topcoat is uitgehard onder de UV lamp. Nu hoef je echter nog één handeling te verrichten om je perfect gelakte nagels te gebruiken. Pak een wipe en doe hier een klein scheutje nagel cleaner op. Haal deze vervolgens over de uitgeharde laag Lovelak topcoat en je nagels zijn klaar voor gebruik. 

Gebruik van wipes met Lovelak remover:
Om te beginnen met het verwijderen van Lovelak gellak vijl je eerst met een 100/180 gritt vijl de glans van je oude gellak. Doordrenk een wipe met nagellak remover en bind deze met behulp van aluminiumfolie op de gellak nagel. Laat deze vervolgens 15 minuten intrekken. Na 15 minuten verwijder je het aluminiumfolie met de wipe. De gellak nagel komt nu los van de natuurlijke nagel  met behulp van de bokkenpoot of orange woodstick kan je de gellak verwijderen.

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Nagel wipes 500 stuks
Uw waardering
Copyright © 2012-2020 6WAYS. All rights reserved.