Lovelak remover

6,95 
Op voorraad
Dit product ligt klaar om verzonden te worden
Bezorgopties worden geladen...

Onze speciale Lovelak gellak remover is speciaal geschikt voor het makkelijk verwijderen van je Lovelak gellak nagels. Uiteraard ook geschikt voor het verwijderen van nagellak.

 
Meer informatie
Artikel Nr.LL-REMOVER
EAN3435443539065
Omschrijving

Gebruik van Lovelak gellak remover:
Om te beginnen met het verwijderen van Lovelak gellak vijl je eerst met een 100/180 gritt vijl de glans van je oude gellak. Gebruik voor dit product de Lovelak nailwipes, een wattenschijfje of de hiervoor bestemde removerpleisters. Doordrenk deze met de Lovelak remover en plaats de wipe of het wattenschijfje op de nagel hou deze op zijn plek doormiddel van aluminiumfolie die je om je vinger heen vouwt.  Als je gebruik maakt van de removerpleister is het enkel een kwestie van goed dichtplakken. Laat deze vervolgens 15 minuten intrekken. Na 15 minuten verwijder je het aluminiumfolie met de wipe. De gellak nagel komt nu los van de natuurlijke nagel.  Met behulp van de bokkenpoot of orange woodstick kan je de wat stuggere plekjes verwijderen.
Tip:
Voor optimale verzorgde handen raden wij je aan om na het verwijderen van je Lovelak gellak, je nagels en nagelriemen te behandelen met de Lovelak nagelriem olie. Deze Lovelak nagelriem olie laat je minimaal 5 minuten intrekken voor extra verzorging en voeding voor je nagels en nagelriemen. Doordat de Lovelak gellak remover die (alle removers) vocht uit je nagels en nagelriemen onttrekt kan je huid wel een boost gebruiken voor je een nieuwe laag Lovelak gellak aanbrengt.    

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Lovelak remover
Uw waardering
Copyright © 2012-2020 6WAYS. All rights reserved.