Lovelak nagelriemolie

7,95 
Op voorraad
Dit product ligt klaar om verzonden te worden
Bezorgopties worden geladen...

Verzorgende nagelriemolie van Lovelak is verkrijgbaar in twee heerlijke geuren: perzik en kokos. Beide zijn verrijkt met vitamine en verzachten en verzorgen de nagelriemen. Deze nagelriemolie zorgt ervoor dat nagels en nagelriemen vanuit de basis gezond en mooi lang kunnen groeien.
Dit product kan je ook gebruiken zonder dat je gebruik maakt van Lovelak gellak.

 
Meer informatie
Artikel Nr.LL-NAILROIL
EAN3435443536026
Omschrijving

Gebruik van Lovelak nagelriemolie:
Nadat je nieuwe Lovelak gellak hebt opgebracht adviseren wij om als laatste handeling gebruik te maken van de Lovelak nagelriemolie. Dit product breng je aan op de nagelriemen met het daarbij behorende kwastje. Je kunt dit product gewoon laten zitten, het trekt vanzelf in de huid. Dit product geeft je nagelriemen weer een boost, zodat deze er gezond uit zien en tegelijkertijd zacht en flexibel aanvoelen. Wij adviseren om dagelijks de nagelriemolie aan te brengen zodat je nagelriemen flexibel en gevoed blijven.
Tip:
Bij beschadigde en/of droge nagelriemen adviseren wij om de Lovelak nagelriemolie aan te brengen voordat, je de lovelak gellak gaat aanbrengen. Dit adviseren wij omdat, het terug duwen van de nagelriemen vaak moeizaam en pijnlijk kan zijn als je droge en/of beschadigde nagelriemen hebt. Breng de nagelriemolie aan op je nagelriemen, masseer deze goed in en laat deze 5 minuten inwerken. Vervolgens kun je zachtjes je nagelriemen pijnloos terug duwen met de hiervoor bestemde Lovelak orange woodstick of bokkenpoot.
Tip:
Verwarm de nagelriemolie kort in de magnetron, in een pannetje met warm water of met een speciaal oliebrandertje. Door de olie te verwarmen wordt het aanbrengen nog intenser. Breng nagelriemolie drie tot vier keer per week aan en je zult zien dat je nagelriemen er gezond, zacht en flexibel uit gaan zien.

 

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Lovelak nagelriemolie
Uw waardering
Copyright © 2012-2020 6WAYS. All rights reserved.