Lovelak basecoat

14,49 
Op voorraad
Dit product ligt klaar om verzonden te worden
Bezorgopties worden geladen...

Lovelak basecoat

Lovelak basecoat is een transparante eerste laag lak welke zorgt voor bescherming en verkleuring van je natuurlijke nagel. De basecoat van Lovelak gellak is de eerste laag gellak die je aanbrengt, als je gebruik gaat maken van Lovelak gellak. Deze basecoat blijft een beetje plakkerig voor een goede hechting van de Lovellak gellak kleur het zorgt tevens ook voor een langer behoud van de Lovelak gellak kleur.

 
Meer informatie
Artikel Nr.LL-BASECOAT
EAN3435443536040
Omschrijving

Gebruik van Lovelak basecoat :
Nadat je de nagels hebt behandeld met primer gaan we beginnen met de basecoat. Dit is de eerste lovelak gellak laag die je aanbrengt. Zorg ervoor dat deze zich niet verspreid tussen de nagelplooi (de ruimte tussen het nagelplaat en de huid) en nagelriem, mocht dit wel gebeuren probeer deze dan met de hiervoor bedoelde nagellak correctie-pen of orange woodstick te verwijderen, voordat je deze onder de UV lamp laat uitharden. Breng de basecoat dun aan en zorg dat hij goed over het vrije uiteinde van de nagelplaat is gelakt. Leg deze vervolgens voor twee minuten (120 seconden) onder de UV lamp of voor 30 seconden onder de Lovelak LED lamp en laat deze uitharden. Raak de nagel verder niet meer aan en breng nu de Lovelak gellak kleur aan.
Tip:
Door de basecoat goed over de vrije nagelrand te lakken (dus de bovenkant) vind hij steun en blijft de lak stevig zitten met de garantie dat deze twee weken zal blijven zitten. Mocht je de basecoat niet goed aanbrengen of je vijlt de nagel na het aanbrengen van de Lovelak gellak kan je de stevigheid van de gellak beschadigen met als resultaat dat de Lovelak gellak na een week al kan loslaten. Het is dus van groot belang dat je je nagels van te voren op de gewenste lengte en vormt vijlt.

Schrijf uw eigen review
Je beoordeelt:Lovelak basecoat
Uw waardering
Copyright © 2012-2020 6WAYS. All rights reserved.