Lovelak gellak zelf aanbrengen

Zelf gellak nagels aanbrengen is erg makkelijk met Lovelak Gellak.

Aan te brengen als nagellak, even onder de lamp, en je hebt wekenlang de glans van gelnagels.

Zie hieronder de instructies:

Stap 1
Om te beginnen is het van groot belang dat je nagels en handen goed schoon zijn. Was daarom je handen goed met desinfecterende zeep en droog ze daarna goed af. Verwijder met een cleaning wipe en wat Lovelak remover de resten nagellak van je nagels mocht er nog wat opzitten.

Stap 2
Duw voorzichtig met de orange woodstick de nagelriemen terug zodat deze niet meer zichtbaar zijn en verwijder de losse velletjes.
Let op! Je nagelriemen kunnen gemakkelijk scheuren. Als het terug duwen van de nagelriemen moeilijk gaat en/of pijnlijk is, kun je je nagelriemen insmeren met Lovelak nagelriemolie. Laat de olie 5 minuten inwerken en je zult zien dat je nu jouw nagelriemen gemakkelijk terug kan duwen.

Stap 3
Vijl met de Lovelak boemerang vijl 100/180 grit je nagels op de gewenste lengte en in het juiste model.
Tip: Doe dit altijd voordat je Lovelak gellak gaat aanbrengen. Doe je dit op het einde, dan kan je de stevigheid van de Lovelak gellak beschadigen. Dit kan er voor zorgen dat je Lovelak gellak eerder los laat. 

Stap 4
Plaats het bufferblok 240 grit dwars op de nagelplaat en vijl zacht beide kanten op. Zorg ervoor dat je een heel dun laagje van de nagelplaat afhaalt. Als de nagelplaat niet meer glimt is hij genoeg opgeruwd en klaar voor de Lovelak cleaner.
Let op! Zorg dat je deze beweging niet meer dan vier keer herhaalt, het verdunt je nagelplaat. Als je dus teveel verwijdert worden je nagels zacht en kunnen ze beschadigd raken met als gevolg dat ze snel scheuren.

Stap 5
Pak een cleaning wipe en doe er wat Lovelak cleaner op. Ga hiermee over je nagels heen om de nagelplaat stof en vetvrij te maken.
Tip: Wij adviseren je om dit altijd met een cleaning wipe te doen, deze pluist niet in tegenstelling tot een wattenschijfje.

Stap 6
Breng een dun streepje van 2mm Lovelak primer aan op de buitenrand van de natuurlijke nagel (dus niet midden op de nagelplaat, maar rondom). Deze droogt door de lucht binnen een minuut. Als de Lovelak primer is opgedroogd kan je beginnen met je eerste laag Lovelak gellak; de Lovelak basecoat.
Tip: Heb je een erg vette nagelplaat of al een paar keer meegemaakt dat je Lovelak gellak eerder loslaat dan twee weken? Dan adviseren wij de gehele nagel in te smeren met Lovelak primer. Onze primer hecht goed aan de Lovelak basecoat en voorkomt dat er lucht tussen je nagel en de Lovelak gellak kan komen.

Stap 7
Breng een dun laagje Lovelak basecoat aan op de nagelplaat, zorg ervoor dat deze niet in aanraking komt met je huid of nagelriemen. Laat deze vervolgens 120 seconden onder de Lovelak UV-lamp uitharden of voor 30 seconden onder de Lovelak LED-lamp.
Tip: Verwarm het potje Lovelak basecoat voor het aanbrengen even tussen je handen. Doordat je de lak iets verwarmt wordt deze meer elastisch. Zorg dat je de lak tot over het vrije uiteinde van de nagel aanbrengt. Dit zorgt voor het mooiste resultaat.

Stap 8
Breng na de Lovelak basecoat een dun laagje van de door jou uitgekozen Lovelak gellak kleur aan over de Lovelak basecoat en laat deze ook 120 seconden onder de lamp uitharden of voor 30 seconden onder de Lovelak LED-lamp. Deze handeling herhaal je twee tot drie keer totdat dat je de gewenste kleur en dekking hebt.
Let op! Raak de nagel niet aan totdat je de Lovelak topcoat hebt opgebracht om oneffenheden te voorkomen.

Stap 9
Nadat je de perfecte kleur hebt bereikt gaan we de nagel en de kleur beschermen met de laatste laag; de Lovelak topcoat. Breng een dun laagje Lovelak topcoat aan over de Lovelak gellak kleur en laat deze 120 seconden onder de lamp uitharden of voor 30 seconden onder de Lovelak LED-lamp. Deze topcoat van Lovelak gellak is het perfecte product die je gellak beschermt tegen verkleuring, scheuren, afbrokkelen en beschadigen van de nagel en de Lovelak gellak kleur. Tevens geeft deze Lovelak topcoat een ontzetten mooie natuurlijke glans op je nagels.

Stap 10
Nadat je de Lovelak topcoat hebt laten uitharden onder de Lovelak UV-lamp of Lovelak LED-lamp, pak je een cleaning wipe en breng je hier Lovelak cleaner op aan. Haal deze cleaning wipe over je nagels en je zult zien dat je nagels er stralend en verzorgt uitzien met een mooie natuurlijke glans; je kunt ze nu direct gebruiken.
Tip: Zorg ervoor dat je met de cleaning wipe overal op je nagels komt, ook naast de nagelplaat en nagelwal (zijkanten van je nagels).

Stap 11
Je nagels zijn nu voorzien van een mooie laag Lovelak gellak die je direct kan gebruiken. Wij adviseren om na het aanbrengen van Lovelak gellak uw nagelriemen in te smeren met de hiervoor bestemde Lovelak nagelriemolie . Deze nagelriemolie bevat een hoop vitamine en geeft je nagelriemen weer een boost.
Tip: Masseer de Lovelak nagelriemolie goed in op uw nagelriemen. Vijl je nagels niet na! Dit beschadigt de stevigheid van de Lovelak gellak en vermindert de kans op twee weken perfect uitziende nagels!

Stap 12
Ruim je spullen netjes op, zorg dat je alle dopjes van alle potjes goed sluit. Mocht het zo zijn dat je de nagels van een vriendin, kennis of familielid hebt gedaan bewaar dan hun bufferblok en vijl in een envelop met haar naam, zodat je deze de volgende keer weer kan gebruik. Wij raden je echt aan op je vijl en bufferblok niet te delen dit voorkomt kruis besmetting!

Nu heerlijk genieten van je Lovelak gellak nagels!! Tot over twee weken!!

Nog geen set? Bekijk het ruime aanbod van de Lovelak pakketten.

Copyright © 2012-2020 6WAYS. All rights reserved.