Lovelak gellak verwijderen

Gellak nagels verwijderen is eenvoudig en beschadigd je nagels niet. De Lovelak gellak verwijder je met de speciale Lovelak gellak remover.

Zie hieronder de instructies voor het verwijderen van jouw Lovelak gellak:

stap 1
Pak de Lovelak boemerang vijl 100/180 grit. Vijl met de meest ruwe kant 100 grit over je Lovelak gellaknagels heen zodat, je de glans eraf haalt en er scheurtjes ontstaan in de gellak.
Tip: Let op, dit is een grove vijl. Vijl niet te hard of te snel, als je nagel warm wordt probeer dan minder hard en/of snel te vijlen. Kijk uit dat je niet je natuurlijke nagel raakt!

stap 2
Gebruik voor het verwijderen van de gellaknagels de hiervoor ontworpen remover wraps. Mocht je deze niet hebben, dan kan je aluminiumfolie en een cleaning wipe gebruiken. Knip of scheur de aluminiumfolie in lange dunne strookjes zodat, je deze gemakkelijk om je vinger kunt binden. Pak de remover wraps of een cleaning wipe en doordrenk deze in de Lovelak remover. Plaats deze remover wraps of cleaning wipe op de gellak nagel en hou deze stevig op zijn plek met de aluminiumfolie.

Stap 3 
Herhaal deze stap bij elke nagel en laat dit vervolgens 10 minuten intrekken.

Stap 4  
Na 10 minuten ga je de remover wraps of aluminiumfolie met de cleaning wipe verwijderen. Dit doe je per nagel als volgt; klem met je vingers de gellaknagel vast, maak een duwende en schuivende beweging zodat de gellak loskomt van de natuurlijke nagel en verwijder deze vervolgens.
Mocht dat niet gemakkelijk lukken, dan adviseren wij je om het Lovelak bufferblok horizontaal op de nagel te plaatsen en deze van links naar rechts te bewegen. Je zult zien dat de gellak gemakkelijk te verwijderen is doordat deze door de Lovelak remover zacht geworden is. Zo vijl je heel makkelijk de gellak nagel van de natuurlijke nagel af. Gebruik voor deze handeling het Lovelak bufferblok of een 240 gritt vijl. Let op dat je je natuurlijk nagel niet beschadigd. De kleine restjes zou je eventueel nog met een bokkenpoot of orange woodstick kunnen verwijderen.
Tip: Doe dit nagel voor nagel.

Stap 5
Je nagel is weer klaar voor de volgende  Lovelak gellak laag.
Tip: Doordat je je gellaknagel met de  Lovelak gellak hebt losgeweekt, kunnen je nagelriemen en nagels wat droog aanvoelen. Dat komt omdat remover vocht onttrekt. Om je nagels en nagelriemen weer een boost te geven adviseren wij om na het verwijderen van je  Lovelak gellak, gebruik te maken van de Lovelak nagelriemolie. Daar zitten belangrijke vitamine en mineralen in om je nagelriemen weer kracht te geven zodat ze elastisch en gezond blijven. 

Nog geen set?

Maak zelf mooie nagels met een Lovelak starterspakket

Copyright © 2012-2020 6WAYS. All rights reserved.