Hoe werkt gellak

Als je Lovelak gellak op de juiste manier toepast, heb je gegrandeerd 2 weken mooie nagels. Bekijk via de links hieronder hoe je de Lovelak gellak het beste kunt aanbrengen en hoe je de Lovelak gellak het beste kunt verwijderen door middel van een uitgebreide uitleg. Mocht je er niet uitkomen, kan je altijd in hulp inschakel van onze gelnagellak expert.

Lovelak gel nagellak aanbrengen

Lovelak gel nagellak verwijderen

Het gemak van Lovelak Gellak ...

Geen zin om elke keer naar een nagelsalon te gaan? Of wil je zelf graag leren experimenteren met het aanbrengen van prachtige nagels? Het kan heel eenvoudig met de gel nagellak van Lovelak, zelfs als je geen enkele ervaring hebt. Lovelak biedt alles wat je nodig hebt om thuis je eigen kleine nagelsalon te bouwen. Het is makkelijk aan te brengen, snel en het resultaat is prachtig. 

Gel nagellak is namelijk niet alleen makkelijk, maar de kleuren van Lovelak blijven ook gegarandeerd tot twee weken goed. Het is salonkwaliteit aan huis, gemakkelijk af te weken en het beschermt je eigen nagels. En Lovelak heeft wel 40 verschillende kleuren gellak, van Kathmandu Mist tot Digging for Gold in Saint Tropez. Bijzondere namen voor de mooiste kleuren, en een exclusieve lijn waarmee je de show kunt stelen op feestjes en bruiloften. En het is ook geschikt voor je teennagels, dus je kunt mooi de zomer in op je slippers. 

Hoe werkt het?
De gellak van Lovelak is eenvoudig aan te brengen met de uitgebreide uitleg die je krijgt bij de aanschaf van een starterspakket of kunt terugvinden op de website. Heb je zelf nog niets in huis dan is het verstandig zo’n starterspakket aan te schaffen. Als je al eerder hebt gewerkt met soortgelijke producten kun je de gellak of accessoires apart bestellen. 
Je kiest je favoriete kleur(en), zorgt dat je alles in huis hebt en je bent klaar om te beginnen. Eerst maak je de nagels schoon, waarna je de primer en de basecoat aanbrengt en onder de UV-lamp laat uitharden. Vervolgens breng je op dezelfde manier een laagje gellak aan en laagje voor laagje krijgen je nagels langzaam vorm.
Let wel op dat je genoeg tijd neemt om elk laagje goed uit te laten harden en dat er geen gellak op je nagelriemen komt. 

Voor inspiratie kijk je op de pagina ‘Lovelak Ervaringen’, waar andere dames hun ervaringen delen. De meer geoefende doe-het-zelvers hebben zelfs hun eigen ‘Nail Art’ gemaakt met behulp van Lovelak. Iets wat jij ook snel kunt leren.

Starterspakket
Het starterspakket is er om je op weg te helpen als je nog niet zo gek veel ervaring hebt met gel nagellak. Maar ook als je wel ervaring hebt, maar nieuw bent bij Lovelak, is het starterspakket ideaal om kennis te maken met onze hoge kwaliteit producten en het resultaat met eigen ogen te zien. 
In het pakket zit een gellak kleur en alles wat je nodig hebt om de gellak perfect aan te brengen of te verwijderen. Het pakket kan bestaan uit een basecoat, primer en topcoat, maar onder andere ook een nagelvijl, een polijstblok, voedende nagelriemolie, woodsticks en gellak remover.
Bij Lovelak bespaar je maar liefst 40% op een starterspakket (inclusief UV-lamp). Hierbij krijg je ook de uitgebreide Nederlandse handleiding, zodat zelf je eigen nagels doen geen enkel probleem meer is. Veel plezier! Copyright © 2012-2020 6WAYS. All rights reserved.